Arkitekt – kom i hus med drømmeprojektet

Skal vi sammen realisere jeres byggeprojekt

Byggetema tilbyder et samarbejde i at udvikle og realisere jeres drøm om at bygge nyt hus, bygge om eller bygge til. Vi tilbyder arkitekthjælp i Aarhus, Randers, Aalborg eller i resten af Midt- og Nordjylland. Optegning af myndighedstegninger kan udføres i hele Danmark.

Vi projekterer, laver byggetilsyn og projektledelse på alle slags bygninger, lige fra sommerhuse, parcelhuse, tilbygninger og ombygninger til lejlighedskomplekser og erhvervsejendomme.

Arkitekt

Som Arkitekt visualisere vi huset i 3D

Tegninger udføres i 3D-programmet Revit Autodesk, som er det mest anvendte tegneprogram til optegning af bygninger. 3D giver en virkelig god oplevelse af bygningen, som den vil fremstå efter opførelsen.

Hvilke tegninger og arbejde kan vi hjælpe med

Vi kan udarbejde alle tegninger, der skal til for at få en byggetilladelse, samt ansøge om og indhente en byggetilladelse for jer. Derefter kan vi udarbejde alle de tegninger, der skal til for at opføre en given bebyggelse. Når byggeriet står færdigt, kan vi være behjælpelige med færdigmeldingen over for myndighederne.

Arkitekt

Hvordan starter vi drømmen om et nyt byggeprojekt?

Drømmen om et nyt byggeprojekt, stort som småt, kan sarte på flere måder: Måske har I som bygherre allerede tegnet en grundplan og fundet formen på byggeprojektet, eller også har I måske fundet nogle billeder af spændende og smukke bygninger, som inspirerer jer.

På vores første møde lytter vi til jeres ønsker og idéer. Vi taler også om byggegrunden og eventuelle hensyn til lokalplaner. Det første møde er altid gratis.

Vi har erfaring med og tager ansvar for alle faser af byggeprojektet. Første skridt er at lave skitseforslag og søge om byggetilladelse. Herefter laver vi de færdige tegninger til håndværkerne og indhenter tilbud.

Når byggeriet går i gang, fører vi løbende tilsyn og kontrollerer, at alt arbejde bliver udført korrekt. Til sidst får I overdraget nøglerne til jeres færdige byggeprojekt og kan flytte ind.

Skal i være selvbyggere på jeres drømmehus

Hvis I ønsker at være selvbyggere på jeres drømmehus, kan vi rådgive jer vedrørende opførelsen af byggeriet. Vi har håndværksmæssig baggrund og har selv prøvet processen som selvbygger. Dvs. at vi som arkitekt også har kendskab til de håndværksmæssige processer.

Vi er hos Byggetema medlem af Danske Arkitektvirksomheder.

Arkitekt

De 5 arkitekt projektfaser

projektering af et byggeprojekt kan opdeles i 5 faser:

1. Idéoplæg og byggeprogram

Det er i denne fase, man kaster alle idéerne op i luften. Ud fra jeres ønsker laver vi nogle skitser og tegninger, der illustrerer jeres idéer. Herefter skal vi forholde os til, om ønskerne og idéerne er bygbare og økonomisk mulige med det budget, der er til rådighed.

2. Dispositionsforslag/projektforslag

I denne fase tegner man næsten huset færdigt. Der laves plan-, snit- og facadetegninger, så man kan se helheden i huset og dets muligheder. Der bliver også valgt materialer til facade, taget, vinduer osv. Der bliver kigget på, hvordan huset skal kunne bygges, og hvilke muligheder der er for tekniske installationer.

3. Myndighedsprojekt

Her indsender man tegningsmaterialet til myndighederne med henblik på at få en byggetilladelse.

4. Hovedprojekt

I denne fase laves alle detaljer omkring husets samlinger og udførelse.

5. Udførelse og opførelse af byggeprojektet

Under opførelsen af byggeprojektet gennemføres der kvalitetskontrol med det arbejde, der udføres. Det kan også under opførelsen vise sig, at der skal laves nogle andre løsninger end de projekterede. Det er også her, at der skal være en tidsplan for byggeriet samt en styring af økonomien.

Derfor skal du vælge Byggetema som din arkitekt

Vi har været i byggebranchen i over 30 år, og har flere uddannelser som supplere hinanden, tømrer, bygningskonstruktør, beskikket byggesagkyndig og energikonsulent. Vores priser er favorable og ligger i et andet prisleje, end hos de større arkitektvirksomheder. Se priser på arkitektarbejde.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på arkitekthjælp

Vi tilbyder arkitekthjælp i Aarhus, Randers, Aalborg eller i resten af Midt- og Nordjylland. Optegning af myndighedstegninger kan udføres i hele Danmark.